T 013 52 11 982

E info@bedding-concepts.nl

RAW

RAW

De RAW collectie is stoer, trendy en modieus. Daarnaast makkelijk te onderhouden doordat de stoffering is gemaakt van gerecycled leer, ook wel eco-leer genoemd en deze ontstaat als volgt:
Bij het snijden van de patronen van huiden blijven er restanten over. Deze restanten worden vermalen en daarna wordt hier een nieuw materiaal van gemaakt: eco/recycle leer. Dit leer bestaat uit 70 procent écht leer en 30 procent polyester. De polyester laag dekt het leer af, waardoor het leer beschermd wordt en oneffenheden worden voorkomen.
Wij hebben een drietal van deze ledersoorten waaruit u kan kiezen binnen dit concept.
Verder valt de afwerking van deze collectie erg op door het saillante detail dat zowel de boxspring, matras en hoofdbordhoezen dubbelnaads gestikt zijn.

 

De boxsprings hebben een 7 zone pocketveerinterieur en bij de matrassen is er keuze uit twee verschillende soorten pocketveren, leverbaar in de hardheden medium en firm. In de basis zit een 7-zone pocketveermatras met 300 veren/m² afgedekt met HR en er kan een upgrade gemaakt worden naar een micropocketmatras met 500 veren/m², uiteraard ook 7-zones en HR afdekking.
De matrashoezen zijn voorzien van een unieke antislip wat echt een USP is van ons aangezien de matrassen strak op de boxsprings blijven liggen.

 

Een combinatie van een boxspring met een 7-zone pocketveerinterieur en een matras met diezelfde huishouding vormt de perfecte ondersteuning die enkel nog dient afgewerkt te worden met een vorstelijke topper voor het ultieme slaapcomfort. Deze toppers hebben een kern van 6 cm met aan weerszijden nog eens extra afgewerkt met 2 cm HR supersoft foam. De topper heeft een totale dikte van 12 cm en is verkrijgbaar in de kernen koudschuim, traagschuim, latex en Talalay latex.
Tot slot zijn deze toppers voorzien van een luxe Aegis-tijk welke zorgt voor een antiallergische en antibacteriële werking.