T 013 52 11 982

E info@bedding-concepts.nl

LEVEL

The next LEVEL in sleeping.

De LEVEL collectie bevat qua ondersteuning en comfort exact hetzelfde als de FERRO collectie enkel heeft deze collectie niet het metalen frame maar zitten er fraaie designpoten rechtstreeks onder de boxspring gemonteerd dus een andere uitstraling.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur waarbij de elektrisch verstelbare variant met plint is uitgerust met een minipocketveer boxspring voor een slankere uitstraling.

 

De matrassen binnen dit concept zijn standaard uitgerust met een 7-zone thermisch geharde geneste pocketveer. Men kan kiezen voor een pocketveermatras van 300 veren/m2, 375 geneste veren/m2 of 500-micropocketveren/m2. Alle kernen bieden ergonomisch gezien een perfecte ondersteuning.
De afdeklaag op de matrassen binnen de LEVEL collectie zijn gemaakt van Nederlands KAPUA schuim. Dit is een nieuw gecertificeerd schuim dat klimaatvriendelijk is geproduceerd en daarbij draagt men bij aan schoner milieu.
Tot slot zijn de matrashoezen voorzien van onze bekende unieke antislip.

 

De LEVEL collectie wordt afgewerkt met een onze rijke Dimensions topper (circa 12 cm dik) welke aan één zijde voorzien is van een luxe Cool-Ice tijk behandeld met Aegis.
Cool-Ice biedt verkoelende werking en omdat deze dus aan één kant zit heeft men een zomer en een winterzijde.
De toppers zijn verkrijgbaar in de kernen koudschuim, traagschuim, latex en Talalay.

 

Tot slot, biedt concept LEVEL een ruim assortiment aan hoogwaardige meubelstoffen waaronder de hoofdbord stof ”Brodi”. Dit is een ribstof die horizontaal als verticaal gestoffeerd kan worden en past daarmee helemaal in huidige straatbeeld.