Een greep uit...

Onze collectie

Al onze boxspringcollecties zijn ambachtelijk vervaardigd en worden gefabriceerd in Nederland van enkel hoogwaardige materialen.
Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod concepten of stel uw eigen concept samen.

Binnen alle concepten zijn onze boxsprings en matrassen voorzien van een 7-zone thermisch gehard pocketveerinterieur waarbij u keuze heeft uit zowel een vlakke als een elektrisch verstelbare variant.
De elektrische uitvoering is standaard voorzien van een draadloze bediening.
Toppers leveren we in koudschuim, traagschuim, latex, Clima latex, Pulse en Talalay latex.
Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in alle standaard maten: van 70×200 cm tot 200×220 cm.

BRONSON

Industriële meubelen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieurbeeld en dus ook niet in de beddenbranche.
De metalen sledepoot of luxe designpoot binnen Bronson maakt dit concept uniek en past helemaal in het interieurbeeld van deze tijd met haar industriële stoere look. Een ware blikvanger in de slaapkamer.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur waarbij de elektrisch verstelbare variant met plint is uitgerust met een minipocketveer boxspring voor een slankere uitstraling.

 

De matrassen binnen dit concept zijn standaard uitgerust met een 7-zone thermisch geharde geneste pocketveer. Het betreft hier 375 geneste veren per vierkante meter, verkrijgbaar in medium en firm, maar er kan ook gekozen worden voor een pocketmatras van 300 veren/m² of 500 microveren/m². Alle kernen bieden ergonomisch gezien een perfecte ondersteuning.
De matrashoezen zijn voorzien van een unieke antislip waarvan wij van onze klanten te horen krijgen dat dit wel een echte USP is aangezien deze geen centimeter verschuiven.

 

Het concept wordt afgewerkt met een rijke topper (circa 10 cm dik) welke voorzien is van een luxe bamboe tijk stof. De bamboevezel in deze tijk is een milieuvriendelijk product en is door zijn zachtheid en groot absorptievermogen bijzonder aangenaam in gebruik. Bamboevezel is bovendien duurzaam en van nature antibacterieel en dus uiterst geschikt voor allergielijders. Met de keuze uit koudschuim, traagschuim, latex, pulse latex, pocket/hr en pocket/latex bieden we een ruim assortiment aan topperkernen binnen deze collectie.

 

Tot slot, biedt concept Bronson een ruim assortiment van meer dan tien verschillende hoogwaardige meubelstoffen met meer dan 20 verschillende kleuren per stof waar uit gekozen kan worden.

CITY

De City collectie is een collectie voor iedereen! Het is ons aanvangstconcept en start op 1599 euro (adviesverkoopprijs). Met dit concept in huis biedt u uw klant de mogelijkheid om zijn of haar bed geheel zelf samen te stellen want het concept werkt met een modulair systeem waar het start bij de basis en geheel naar eigen wens valt te upgraden.
Let wel: de basis biedt al een uitstekend ligcomfort.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur.
Betreft de matrassen is er keuze uit twee verschillende soorten pocketveren leverbaar in de hardheden medium en firm. In de basis zit een 7-zone pocketveermatras met 300 veren/m² en er kan een upgrade gemaakt worden naar een pocketmatras met 500 veren/m² voor een net wat steviger slaapcomfort, uiteraard ook 7-zones.
De matrashoezen zijn voorzien van een unieke antislip waarvan wij van onze klanten te horen krijgen dat dit wel een echte USP is van ons.

 

De toppers binnen de City collectie hebben een kern van 5 cm en een totale hoogte van circa 8 cm. Met de keuze uit koudschuim, traagschuim, latex, Coolblue Clima latex en Pulse latex bieden we een ruim assortiment aan kernen binnen deze collectie.
Als kers op de taart zijn de toppers binnen de City Collectie standaard voorzien van een luxe Coolplustijk. Deze tijk bevat een verkoelende vezel (Coolplus) welke zorgt voor een optimale warmte en vochtregulatie. Tevens hebben de zijkanten van deze toppers een 3D geweven border welke zorgt voor extra ventilatie.

 

Tot slot maken de verschillende en ruime keuze in stoffen, kleuren en hoofdborden de City Collectie een collectie voor iedereen.

FERRO

FERRO, de naam zegt het al, staat voor metaal.
Het metalen frame en poten gecombineerd met een slanke boxspring en ribstof op het hoofdbord zorgt voor een echte RETRO uitstraling.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur en ziet er zowel vlak als elektrisch verstelbaar esthetisch hetzelfde uit.

 

De matrassen binnen dit concept zijn standaard uitgerust met een 7-zone thermisch geharde geneste pocketveer. Men kan kiezen voor een pocketveermatras van 300 veren/m2, 375 geneste veren/m2 of 500-micropocketveren/m2. Alle kernen bieden ergonomisch gezien een perfecte ondersteuning.
De afdeklaag op de matrassen binnen de FERRO collectie zijn gemaakt van Nederlands KAPUA schuim. Dit is een nieuw gecertificeerd schuim dat klimaatvriendelijk is geproduceerd en daarbij draagt men bij aan schoner milieu.
Tot slot zijn de matrashoezen voorzien van onze bekende unieke antislip.

 

De FERRO collectie wordt afgewerkt met een onze rijke Dimensions topper (circa 12 cm dik) welke aan één zijde voorzien is van een luxe Cool-Ice tijk behandeld met Aegis.
Cool-Ice biedt verkoelende werking en omdat deze dus aan één kant zit heeft men een zomer en een winterzijde.
De toppers zijn verkrijgbaar in de kernen koudschuim, traagschuim, latex en Talalay.

 

Tot slot, biedt concept FERRO een ruim assortiment aan hoogwaardige meubelstoffen waaronder de hoofdbord stof ”Brodi”. Dit is een ribstof die horizontaal als verticaal gestoffeerd kan worden en past daarmee helemaal in huidige straatbeeld.

LEVEL

The next LEVEL in sleeping.

De LEVEL collectie bevat qua ondersteuning en comfort exact hetzelfde als de FERRO collectie enkel heeft deze collectie niet het metalen frame maar zitten er fraaie designpoten rechtstreeks onder de boxspring gemonteerd dus een andere uitstraling.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur waarbij de elektrisch verstelbare variant met plint is uitgerust met een minipocketveer boxspring voor een slankere uitstraling.

 

De matrassen binnen dit concept zijn standaard uitgerust met een 7-zone thermisch geharde geneste pocketveer. Men kan kiezen voor een pocketveermatras van 300 veren/m2, 375 geneste veren/m2 of 500-micropocketveren/m2. Alle kernen bieden ergonomisch gezien een perfecte ondersteuning.
De afdeklaag op de matrassen binnen de LEVEL collectie zijn gemaakt van Nederlands KAPUA schuim. Dit is een nieuw gecertificeerd schuim dat klimaatvriendelijk is geproduceerd en daarbij draagt men bij aan schoner milieu.
Tot slot zijn de matrashoezen voorzien van onze bekende unieke antislip.

 

De LEVEL collectie wordt afgewerkt met een onze rijke Dimensions topper (circa 12 cm dik) welke aan één zijde voorzien is van een luxe Cool-Ice tijk behandeld met Aegis.
Cool-Ice biedt verkoelende werking en omdat deze dus aan één kant zit heeft men een zomer en een winterzijde.
De toppers zijn verkrijgbaar in de kernen koudschuim, traagschuim, latex en Talalay.

 

Tot slot, biedt concept LEVEL een ruim assortiment aan hoogwaardige meubelstoffen waaronder de hoofdbord stof ”Brodi”. Dit is een ribstof die horizontaal als verticaal gestoffeerd kan worden en past daarmee helemaal in huidige straatbeeld.

LUXERY HOTEL

De Luxery Hotel collectie heeft als bijzonder kenmerk haar luxe oversized hoofdborden. De panelen van de hoofdborden worden in delen geleverd dus het kan bij ieder huis naar binnen. Hoofdbord Amber heeft 12 panelen á 50x50cm per paneel en hoofdbord Emerald heeft 9 panelen á 100x50cm per paneel.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur.
Betreft de matrassen is er keuze uit wederom twee verschillende soorten pocketveren leverbaar in de hardheden medium en firm. In de basis zit een 7-zone pocketveermatras met 300 veren/m² en HR afdekking en er kan een upgrade gemaakt worden naar een micropocketmatras met 500 veren/m², uiteraard ook 7-zones en met HR-schuim afgedekt.
De matrashoezen zijn voorzien van onze unieke antislip.

 

De Dimensions Premium toppers maken de Luxery Hotel collectie ook echt luxe. Deze toppers hebben een kern van 6 cm met aan weerszijden nog eens extra afgewerkt met 2 cm HR supersoft foam. De topper heeft een totale dikte van 12 cm en zijn verkrijgbaar in de kernen koudschuim, traagschuim, latex en Talalay latex.
Tot slot zijn deze toppers voorzien van een luxe Aegis-tijk welke een antiallergische en antibacteriële werking heeft.

 

Net als bij de andere concepten wordt ook binnen dit concept een ruim assortiment van meer dan tien verschillende hoogwaardige meubelstoffen met ieder vele kleuren aangeboden waar uit gekozen kan worden.

RAW

De RAW collectie is stoer, trendy en modieus. Daarnaast makkelijk te onderhouden doordat de stoffering is gemaakt van gerecycled leer, ook wel eco-leer genoemd en deze ontstaat als volgt:
Bij het snijden van de patronen van huiden blijven er restanten over. Deze restanten worden vermalen en daarna wordt hier een nieuw materiaal van gemaakt: eco/recycle leer. Dit leer bestaat uit 70 procent écht leer en 30 procent polyester. De polyester laag dekt het leer af, waardoor het leer beschermd wordt en oneffenheden worden voorkomen.
Wij hebben een drietal van deze ledersoorten waaruit u kan kiezen binnen dit concept.
Verder valt de afwerking van deze collectie erg op door het saillante detail dat zowel de boxspring, matras en hoofdbordhoezen dubbelnaads gestikt zijn.

 

De boxsprings hebben een 7 zone pocketveerinterieur en bij de matrassen is er keuze uit twee verschillende soorten pocketveren, leverbaar in de hardheden medium en firm. In de basis zit een 7-zone pocketveermatras met 300 veren/m² afgedekt met HR en er kan een upgrade gemaakt worden naar een micropocketmatras met 500 veren/m², uiteraard ook 7-zones en HR afdekking.
De matrashoezen zijn voorzien van een unieke antislip wat echt een USP is van ons aangezien de matrassen strak op de boxsprings blijven liggen.

 

Een combinatie van een boxspring met een 7-zone pocketveerinterieur en een matras met diezelfde huishouding vormt de perfecte ondersteuning die enkel nog dient afgewerkt te worden met een vorstelijke topper voor het ultieme slaapcomfort. Deze toppers hebben een kern van 6 cm met aan weerszijden nog eens extra afgewerkt met 2 cm HR supersoft foam. De topper heeft een totale dikte van 12 cm en is verkrijgbaar in de kernen koudschuim, traagschuim, latex en Talalay latex.
Tot slot zijn deze toppers voorzien van een luxe Aegis-tijk welke zorgt voor een antiallergische en antibacteriële werking.

HOTEL & PROJECTBOXSPRINGS

Naast de verkoop van onze collecties aan retailers richten we met succes ook al een aantal jaar hotelprojecten, vakantie- en bungalowparken in met onze Dutch Quality boxsprings.

Deze boxsprings bestaan uit een boxspring met een vijfslags bonellvering. Daarop liggen twee witte matrassen met een pocketveerinterieur van 300 veren/m2 en een HR afdeklaag. Keuze uit medium en firm.

Interesse?

Wilt u een prijsopgaaf ontvangen of gewoon een afspraak maken om de mogelijkheden tot een zakelijke samenwerking te bespreken?
Neem direct contact op met onderstaande gegevens of vul hiernaast het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.