T 013 52 11 982

E info@bedding-concepts.nl

Luxery Hotel

LUXERY HOTEL

De Luxery Hotel collectie heeft als bijzonder kenmerk haar luxe oversized hoofdborden. De panelen van de hoofdborden worden in delen geleverd dus het kan bij ieder huis naar binnen. Hoofdbord Amber heeft 12 panelen á 50x50cm per paneel en hoofdbord Emerald heeft 9 panelen á 100x50cm per paneel.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur.
Betreft de matrassen is er keuze uit wederom twee verschillende soorten pocketveren leverbaar in de hardheden medium en firm. In de basis zit een 7-zone pocketveermatras met 300 veren/m² en HR afdekking en er kan een upgrade gemaakt worden naar een micropocketmatras met 500 veren/m², uiteraard ook 7-zones en met HR-schuim afgedekt.
De matrashoezen zijn voorzien van onze unieke antislip.

 

De Dimensions Premium toppers maken de Luxery Hotel collectie ook echt luxe. Deze toppers hebben een kern van 6 cm met aan weerszijden nog eens extra afgewerkt met 2 cm HR supersoft foam. De topper heeft een totale dikte van 12 cm en zijn verkrijgbaar in de kernen koudschuim, traagschuim, latex en Talalay latex.
Tot slot zijn deze toppers voorzien van een luxe Aegis-tijk welke een antiallergische en antibacteriële werking heeft.

 

Net als bij de andere concepten wordt ook binnen dit concept een ruim assortiment van meer dan tien verschillende hoogwaardige meubelstoffen met ieder vele kleuren aangeboden waar uit gekozen kan worden.