T 013 52 11 982

E info@bedding-concepts.nl

City

Subtitel

CITY

De City collectie is een collectie voor iedereen! Het is ons aanvangstconcept en start op 1599 euro (adviesverkoopprijs). Met dit concept in huis biedt u uw klant de mogelijkheid om zijn of haar bed geheel zelf samen te stellen want het concept werkt met een modulair systeem waar het start bij de basis en geheel naar eigen wens valt te upgraden.
Let wel: de basis biedt al een uitstekend ligcomfort.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur.
Betreft de matrassen is er keuze uit twee verschillende soorten pocketveren leverbaar in de hardheden medium en firm. In de basis zit een 7-zone pocketveermatras met 300 veren/m² en er kan een upgrade gemaakt worden naar een pocketmatras met 500 veren/m² voor een net wat steviger slaapcomfort, uiteraard ook 7-zones.
De matrashoezen zijn voorzien van een unieke antislip waarvan wij van onze klanten te horen krijgen dat dit wel een echte USP is van ons.

 

De toppers binnen de City collectie hebben een kern van 5 cm en een totale hoogte van circa 8 cm. Met de keuze uit koudschuim, traagschuim, latex, Coolblue Clima latex en Pulse latex bieden we een ruim assortiment aan kernen binnen deze collectie.
Als kers op de taart zijn de toppers binnen de City Collectie standaard voorzien van een luxe Coolplustijk. Deze tijk bevat een verkoelende vezel (Coolplus) welke zorgt voor een optimale warmte en vochtregulatie. Tevens hebben de zijkanten van deze toppers een 3D geweven border welke zorgt voor extra ventilatie.

 

Tot slot maken de verschillende en ruime keuze in stoffen, kleuren en hoofdborden de City Collectie een collectie voor iedereen.