T 013 52 11 982

E info@bedding-concepts.nl

Bronson

BRONSON

Industriële meubelen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieurbeeld en dus ook niet in de beddenbranche.
De metalen sledepoot of luxe designpoot binnen Bronson maakt dit concept uniek en past helemaal in het interieurbeeld van deze tijd met haar industriële stoere look. Een ware blikvanger in de slaapkamer.

 

De boxsprings zelf zijn voorzien van een 7-zone pocketveerinterieur waarbij de elektrisch verstelbare variant met plint is uitgerust met een minipocketveer boxspring voor een slankere uitstraling.

 

De matrassen binnen dit concept zijn standaard uitgerust met een 7-zone thermisch geharde geneste pocketveer. Het betreft hier 375 geneste veren per vierkante meter, verkrijgbaar in medium en firm, maar er kan ook gekozen worden voor een pocketmatras van 300 veren/m² of 500 microveren/m². Alle kernen bieden ergonomisch gezien een perfecte ondersteuning.
De matrashoezen zijn voorzien van een unieke antislip waarvan wij van onze klanten te horen krijgen dat dit wel een echte USP is aangezien deze geen centimeter verschuiven.

 

Het concept wordt afgewerkt met een rijke topper (circa 10 cm dik) welke voorzien is van een luxe bamboe tijk stof. De bamboevezel in deze tijk is een milieuvriendelijk product en is door zijn zachtheid en groot absorptievermogen bijzonder aangenaam in gebruik. Bamboevezel is bovendien duurzaam en van nature antibacterieel en dus uiterst geschikt voor allergielijders. Met de keuze uit koudschuim, traagschuim, latex, pulse latex, pocket/hr en pocket/latex bieden we een ruim assortiment aan topperkernen binnen deze collectie.

 

Tot slot, biedt concept Bronson een ruim assortiment van meer dan tien verschillende hoogwaardige meubelstoffen met meer dan 20 verschillende kleuren per stof waar uit gekozen kan worden.